Kupon szabályai és feltételei

Kiállítási szabályzat

Az akciót a Millenneum Computer Kft. (továbbiakban cég) biztosítja visszavonásáig. A rendelés termékei végösszegének 10%-át kizárólag levásárolható kupon formájában állítjuk ki, készpénzre nem váltható! A kupon kiadását vagy felhasználását a cég bármikor elutasíthatja.

A 10% kizárólag a upgrade-pc.techsaver.hu oldalon leadott nettó 40.000 Ft-ot meghaladó, átvett, kifizetett és lezárt rendelések után jár.

A kedvezmény kiállítástól számított 3 hónapig érvényes. Felhasználása csak az upgrade-pc.hu/termekek oldalon lehetséges!

Szabályzatot bármikor módosíthatjuk. Utoljára módosítva: 2023.06.07.

Felhasználási szabályzat

A fent leírtak bekövetkezésekor Ön e-mailben megkapta a kedvezményre jogosító kuponkódját, nincs más dolga mint, minimum bruttó 30.000 Ft értékben vásárolnia a webshopunkon. A minimum összegbe nem számít bele a szállítási költség! A termék(ek) kiválasztása után a kosár oldalon tudja érvényesíteni a kódot! Kupon csak egyszer használható fel, tehát ha kevesebb értékben vásárol mint amekkora kuponnal rendelkezik akkor a maradék összeg elvész!

kupon beváltása

Igen, kuponnal történő rendelése is módosítható a rendelés napján.

Amennyibe eláll/visszaküldi/törli a upgrade-pc.techsaver.hu webshopon történő rendelését, akkor ez esetben nem lesz kupon kiállítva/törölve lesz minden esetben.

Igen, kizárólag az upgrade-pc.hu/termekek oldalon lévő termékekre érvényes.

A kupon értéke nem használható fel a szállítási költségre.

Igen, vegye fel velünk emailben a kapcsolatot.

info@upgrade-pc.hu

A kupon felhasználására ugyanúgy vonatkoznak az adatvédelmi irányelveink.

https://upgrade-pc.hu/adatkezelesi-tajekoztato/

Felmerültek még kérdései?

Forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolat felvétel